NASH ŁÓŻKO MF60 Indulgence SS4 5 Season Sleep System Mk II T9487
MF60 Indulgence SS4 5 Season Mk II 212cm (dł.) x 83cm (szer.) x 38cm (wys.)
Długość nóg: 38-51cm Waga: 17.7kg
Darmowa dostawa od 350 zł
Wysyłka w 24 godziny.
Możliwość zwrotu do 14 dni.
ŁÓŻKO NASH MF60 INDULGENCE SS4 5 SEASON MK II
W Sleep Systemie MF 60 SS4 5 Season wprowadzono ważną poprawkę, która podnosi w znacznym stopniu komfort użytkowania. Zamieniono nogi przy wezgłowiu z pojedynczych na podwójne. Zastosowanie materaca z pamięcią kształtu MF60 w tych łóżkach daje niesamowity komfort podczas snu. Zastosowano również regulację na wysokości odcinka lędźwiowego, czyli miejsca, od którego w dużej mierze zależy wygoda łóżka. Każdy może teraz dopasować to miejsce pod siebie. Ulepszone ramy, są teraz stabilne, posiadają 8 nóg, które są trwałe oraz łatwe w regulacji. Kołdra łóżka składa się z dwóch warstw, dzięki czemu mamy uniwersalne rozwiązanie zarówno na ciepłe, letnie noce, jak i na mroźne miesiące. Kurtyny wewnątrz kołdry zapewniają dodatkową izolację ciepła, co jest ważne w zimnych dniach. Łóżko wyposażone w trwałe, ergonomiczne zamki, które nie zacinają się podczas odpinania. Zawiasy łóżka oraz system kompresyjny pozwala na spakowanie łóżka ciasno, oszczędzając dzięki temu miejsce podczas transportu. Nash pomyślał również o przechowaniu wartościowych rzeczy, jak telefon, czy kluczyki do samochodu i wyposażył łózka w zapinane kieszonki po obu stronach łózka. Jeśli szukasz wygody nad wodą, to nie szukaj dalej - Łóżka Indulgence dają jej w królewskim wydaniu! :)
Specyfikacja produktu:
Łóżko z systemem Sleepsystem MF60 Indulgence SS4 5 Season Mk II
Wyposażone w niesamowicie wygodny materac Memory MF60
Wyposażony w 4 podwójne nogi, z płynną regulacją ich długości
Regulacja odcinka lędźwiowego, dzięki temu dopasujesz łóżko do swoich potrzeb
Kieszonki po obu stronach łóżka na wartościowe rzeczy
Kołdra dwuwarstwowa 3 season lub 5 season, uniwersalne całoroczne rozwiązanie
Kołdra wypełniona wysokiej jakości Follow Fibre,
Wykończona gładkim nylonem, poprawiającym znacznie komfort ruchów
Kurtyny wewnątrz kołdry do dodatkowego utrzymania ciepła wewnątrz
Solidne, niezacinające się zamki pozwalające na szybkie zapinanie i odpinanie
Posiada elastyczne pętle, dzięki którym można stabilnie przymocować poduszkę
Szerokie zawiasy oraz pasy kompresyjne dla ciasnego spakowania łóżka
Łóżko występuje w wersji standard oraz wide
Wymiary:
Wersja standard: 212cm (l) x 87cm (w) x 32cm (h)
Waga: 17,7kg
Szukasz produktów innej firmy? Skontaktuj się z nami lub przyjdź osobiście. Jesteśmy największym Sklepem wędkarskim na Opolszczyźnie z ponad 15 letnią tradycją. Na blisko 700 m2 Posiadamy ogromny asortyment czołowych firm takich jak Shimano, Daiwa, Nash, Fox, Anaconda, Starbaits, Prologic, Okuma, Z-fish, Mivardi, Savage Gear, Fox Rage, Wiley X, DAM, Mad Cat, Uni Cat, Konger, Mikado, Robinson, Genlog, MS Range, Matrix, Lorpio, Kolibri, Elektrostatyk, Minkota, Garmin i wiele innych.
Zapraszamy także na nasze inne aukcje lub do naszego sklepu stacjonarnego.
Centrum Wędkarskie U JARKA
Opole ul. Prószkowska 54, (przy Galerii Prószkowskiej były "Cermag")
Zdecydowanie polecam ten doskonały produkt każdemu!
"Nie mogłem być bardziej zadowolony z zakupów na Jarofishing.pl! Ich szeroki wybór produktów w połączeniu z konkurencyjnymi cenami sprawił, że znalazłem wszystko, czego potrzebowałem do mojej pasji. Szybka i profesjonalna obsługa sprawiła, że cały proces zamówienia był niesamowicie łatwy i przyjemny. Polecam wszystkim fanom wędkarstwa!"
Z ogromnym zadowoleniem polecam!
Jestem absolutnie zachwycony zakupami ze sklepu Jarofishing.pl! Wszystkie produkty są wysokiej jakości, a obsługa klienta niezwykle profesjonalna. Dzięki nim moje zainteresowanie wędkarstwem nabrało nowego impetu. Polecam ten sklep wszystkim, którzy pragną spędzać czas w harmonii z naturą i łowić ryby na najwyższym poziomie!